Hokki Team 05 etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko, joukkueen kotipaikka on Kajaani ja pelattava sarja Aluesarja. Joukkueeseen kuuluu 32 jäsentä ja kalenterissa on 1 tulevaa treeniä tai peliä.

Kajaanin Junnu Hokki Team 05 on perustettu syksyllä 2013. Joukkueessa on pelaajia tällä hetkellä 27 joista suurin osa on vuonna 2005 syntyneitä.

Joukkueeseen haetaan uusia pelaajia. Jos haluat tulla kokeilemaan jääkiekon pelaamista niin ota yhteyttä, jotta voidaan sopia seuraavasta treeniajankohdasta, jossa pääset mukaan kokeilemaan.

Yhteydenotot:

sähköpostilla
tai jaana.laakkonen(at)icloud.com

puhelimella
040 7555 454/ Jaana Laakkonen

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 5 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Hokki Team 05: kokoonpano